Wie ben ik?

Mijn naam is Elles Raayman-Steneker. Vanaf  jongs af aan, wilde ik "later iets met kinderen gaan doen". Na mijn middelbare school heb ik daarom gekozen voor de beroepsopleiding  Cultureel Werk,  waarmee ik direct met kinderen kon gaan werken.  Dat betekende twee dagen naar school en drie dagen stage lopen bij een kinderdagverblijf. De stage vond ik geweldig. De opleiding sloot helaas niet aan bij mijn verwachtingen en uiteindelijk ben ik een andere weg ingeslagen, richting de zakelijke dienstverlening. Mijn liefde en passie voor kinderen heb ik van nature en "het beroepsmatig willen werken met kinderen" bleef steeds in mijn gedachten. Toen ons jongste kind vijf jaar was, ben ik naast mijn werk gestart met de opleiding Toegepaste Psychologie om zo mijn hart te kunnen volgen naar een nieuwe toekomst waarbij ik kinderen mag/kan ondersteunen die leerproblemen hebben en/of gedrag vertonen dat voor het kind of de omgeving niet fijn is.

 

Meer dan dertig jaar heb ik bij verschillende bedrijven en in het onderwijs veel werkervaring opgedaan. En, misschien nog wel veel belangrijker, heel veel geleerd van en over kinderen, jongeren en volwassenen. In iedere functie heb ik mezelf verder ontwikkeld zowel werk gerelateerd als qua persoon.  Daarnaast heb ik me door verschillende opleidingen verder gespecialiseerd in het coachen van kinderen en hun ouders. 

 

Mijn ervaring en vaardigheden wil ik heel graag inzetten om kinderen, jongeren en hun ouders te begeleiden, coachen en ondersteunen.