top of page

Studiekeuze en Loopbaanbegeleiding

Wanneer je rond de 13 tot 16 jaar oud bent, moet je  een profiel keuze maken die meestal bepalend is voor de beroepsopleiding die je gaat  volgen bij de overstap naar het MBO of HBO/WO. Het kan dan natuurlijk gebeuren dat je een "verkeerde" keuze hebt gemaakt. Soms is dit al tijdens je studie duidelijk en voldoet de opleiding niet aan jouw verwachtingen. En misschien werk je al een tijdje in een bepaalde sector en voel je je niet (meer) op je plek in je baan.  

Studying
info studekeuze

Hoe maak jij als puber of  jong volwassene keuzes?

 

Als je met verschillende tools jezelf beter leert kennen en je zekerder van jezelf voelt, is het maken van keuzes vaak gemakkelijker en neemt de motivatie toe. Daar wil ik je graag bij helpen. 

 

In ons (vrijblijvende) intakegesprek onderzoeken we wat ik voor je kan betekenen. Is er van beide kanten een klik, dan stellen we jouw doelen vast en gaan we aan de slag!

 

Samen gaan we op zoek naar oplossingen en brengen we jouw interesses en mogelijkheden in kaart. Tijdens dit traject van drie á vier sessies krijg je opdrachten die je zelfstandig thuis maakt. De uitkomsten hiervan bespreken we en leggen we tegen jouw doelen aan. 

  

Vervolgens ga je zelf ontdekken welk pad je wilt gaan bewandelen.

bottom of page