Wie ben ik

"Kwartjes zien vallen bij kinderen, jongeren en ouders waardoor ze zelf inzicht krijgen in hoe nu verder.

Dat vind ik geweldig!"

image (7).jpg
 

Mijn opleidingen en ervaringen

Check.png

Na mijn middelbare school heb ik gekozen voor de beroepsopleiding  Cultureel Werk,  want ik wilde graag direct met kinderen gaan werken.  Dat betekende twee dagen naar school en drie dagen stage lopen bij een kinderdagverblijf.

Check.png

Meer dan dertig jaar heb ik bij verschillende bedrijven en in het onderwijs veel werkervaring opgedaan. En misschien nog wel veel belangrijker: heel veel geleerd van en over kinderen, jongeren en volwassenen.

Check.png

De stage vond ik geweldig. De opleiding sloot helaas niet aan bij mijn verwachtingen en uiteindelijk ben ik een andere weg ingeslagen, richting de zakelijke dienstverlening.

Check.png

Daarnaast heb ik me door het volgen van verschillende opleidingen verder gespecialiseerd in het coachen van kinderen, jongeren en hun ouders. Door  overleg met collega coaches komen we samen tot mooie ideeën en ontwikkelingen om kinderen en jongeren en hun ouders te ondersteunen.

Check.png

Toen ons jongste kind vijf jaar was, ben ik gestart met de opleiding Toegepaste Psychologie om zo mijn hart te kunnen volgen: kinderen  ondersteunen die leerproblemen hebben en/of gedrag vertonen dat voor het kind of de omgeving niet fijn is.

Check.png

Vanaf 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart als gekwalificeerde Kinder- en jongerencoach. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?