top of page

Wie ben ik

"Kwartjes zien vallen bij kinderen, jongeren en ouders waardoor ze zelf inzicht krijgen in hoe nu verder.

Dat vind ik geweldig!"

image (7).jpg

Zit jouw kind niet lekker in zijn/haar vel? 

Spelen er emotionele en/of gedragsproblemen?

Gaat het niet zo goed op school?

Is er onbegrip, ruzie, boosheid en/of miscommunicatie thuis?

Begrijp jij (het gedrag van) jouw puber niet en komen jullie er samen niet uit?

 

...... allemaal  bekende vraagstukken waar de meeste ouders tegen aan lopen tijdens de ontwikkeling van hun kind. Vaak lukt het om hier met je kind, eventueel in combinatie met

school, uit te komen. Soms is het fijn om wat extra ondersteuning te krijgen. Ik wil graag samen met jou en je kind op zoek naar oplossingen. 

 

Onder het kopje 'diensten' vind je meer informatie over kindercoaching en opvoedcoaching en de (groeps) trainingen voor pubers. 

Mijn opleidingen en ervaringen

Check.png
Check.png

Vanaf 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart als gekwalificeerd Kinder- en jongerencoach.

Check.png
Check.png

Binnen het netwerk van collega coachen komen we samen tot mooie ideeën en projecten om kinderen en jongeren en hun ouders te ondersteunen. Een voorbeeld hiervan is de training Ik leer leren.

Check.png

Door middel van verschillende studies heb ik me verder gespecialiseerd in het coachen van kinderen en jongeren en hun ouders.

Check.png

 Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Toen ons jongste kind vijf jaar was, ben ik gestart met de opleiding Toegepaste Psychologie om zo mijn hart te kunnen volgen: kinderen  ondersteunen die leerproblemen hebben en/of gedrag vertonen dat voor het kind of de omgeving niet fijn is.

Ruim vierendertig jaar heb ik bij verschillende bedrijven en in het onderwijs veel werkervaring opgedaan. En misschien nog wel veel belangrijker; heel veel geleerd van en over kinderen, jongeren en volwassenen.

Opleidingen en ervaringen
Achtergrond .png

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

bottom of page